INVITAŢIE

la

ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE

EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN U.E.28  

                                                          Ediția a VII-a

                    ON-LINE

18-20 noiembrie 2020

 

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Societatea Antreprenorială Studențească,  Facultatea de Științe Economice, Centrul pentru Proiecte, Programe și Evenimente Cultural-Artistice din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, în parteneriat cu Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Facultatea de Litere și Științe, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești vă invită,  în perioada 18- 20.11.2020, la  ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE. EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN U.E.28 – ediția a VII-a care se desfășoară exclusiv  ON-LINE.

Scopul proiectului  îl reprezintă stimularea performanțelor studenților prin activități extracurriculare, educarea tinerilor în spiritul valorilor europene, dezvoltarea sustenabilă a învățământului universitar din România, afirmarea europeană a tinerilor implicați în activități de educație non-formală.

În cadrul proiectului ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează, vineri20 noiembrie 2020, începând cu ora 11.00ZIUA PORȚILOR DESCHISE ”Student pentru o zi”. Evenimentul se desfășoară exclusiv ON-LINE.

Invităm elevii din colegiile și liceele din regiunea SUD-MUNTENIA să participe la activitățile incluse în proiect.

Agenda evenimentului  ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA UPG ”Student pentru o zi”, vineri20 noiembrie 2020, disponibil on-line la adresa meet.google.com/vdj-jnvf-wue:

·        11.00- ÎMPREUNĂ PENTRU UNIVERSITĂȚI EUROPENE „UNITATE ÎN DIVERSITATE”,

·        11.30-    În vizită la facultăți!

§   Prezentarea ofertei educaționale a celor cinci facultăți din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploieşti;

§   Prezentarea proiectelor educaționale extracurriculare dedicate studenților, elevilor și cadrelor didactice.

·        13.00- Training-ul „DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR DE LEADERSHIP ALE TINERILOR EUROPENI

 

Anexăm invitației noastre FIȘA DE ÎNSCRIERE https://forms.gle/znggvGGoCyjLKDtCA, cu rugămintea a disemina informația în rândul elevilor și cadrelor didactice coordonatoare din cadrul unității de învățământ pe care cu onoare o conduceți.

Vă așteptăm la evenimentele organizate de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești și folosim această ocazie, pentru a vă transmite cele mai bune gânduri!

 

Cu deosebit respect,

Echipa de proiect